Як відновити імунітет за дві хвилини: лайфхак від лікарів

10.08.2017 08:03
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Як відновити імунітет за дві хвилини: лайфхак від лікарів

Мабуть, всім нам іноді хочеться, щоб лікарі розповідали таємні методики, які вилікують хворе горло, позбавлять болю у голові за лічені хвилини. Однак, не завжди лікарі здатні на такі дива і тим більше не здатний наш організм. Однак, відновити свій імунітет і навіть покращити його ви зможете точно!

Фахівці в ході наукового експерименту назвали метод, який допоможе за декілька хвилин відновити ослаблений імунітет людини - це холодний душ.

Дослідники відзначають, що лікування з використанням води заряджає людину енергією, відновлює м'язи і дозволяє сформувати так званий бурий жир, який сприяє збереженню тепла тіла. Вчені провели експеримент, учасники якого протягом місяця приймали холодний душ.

В результаті дослідження з'ясувалося, що випробовувані набагато рідше стали звертатися до лікарів, оскільки в ході купання в холодній воді через невеликий стрес активізуються Т-лімфоцити з NK-клітинами. Це сприяє підвищенню рівня обміну речовин і нормалізації кровообігу, що дає організму захист від високої температури і застуди.

 

Источник: http://zdorovia.com.ua 



Теги: , здоровье, врачи, иммунитет, советы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх