Від яких хвороб захистить пиво?

16.03.2018 10:01
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Від яких хвороб захистить пиво?

Більшість людей вважають, що пиво - шкідливий алкогольний напій, але фахівці з США запевняють у протилежному. Детальніше - читайте у "Країні здоров'я". 

Американські біологи впевнені, що пиво може вберегти людину від небезпечних хвороб: ожиріння, гіпертонії та діабету. Користь напій може принести організму, якщо вживати його у помірних дозах.

У статті спеціалізованого видання "Scientific Reports" йдеться про те, що корисною дією володіє ксантогумол - речовина, яка міститься у хмелі. Такий висновок зробили вчені після проведення дослідження. Експерименти проводили на мишах, відгодованих на західній дієті: тварин годували їжею з високим вмістом жирів. Такий раціон провокував розвиток ожиріння, призводив до підвищення артеріального тиску і інших серйозних проблем зі здоров'ям.

В ході експериментів отримували гідрогенізовані похідні ксантогумолу тварини показували зменшення інсулінорезистентності - чинника, що призводить до появи діабету другого типу. У піддослідних також придушувалася сприйнятливість до лептину, який викликає в організмі почуття голоду. Через це гризуни раніше переживали відчуття насичення і менше їли.



Теги: США, Донбасс, здоровье, болезни, пиво
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх