Шкідливі продукти, які вбивають ваш шлунок

17.08.2018 22:12
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Шкідливі продукти, які вбивають ваш шлунок

"Країна здоров'я" дізнавалась від яких продуктів варто утриматись. 

Згідно з твердженнями експертів, однозначно шкідливим для шлунка продуктом єгазовані солодкі напої, а також гострі продукти, особливо мариновані з оцтом, обсмажені в олії до хрусткої скоринки.

Що стосується алкоголю, то найгірше діють на шлунок пиво, шампанське (вони також належать до газованих напоїв), вина, особливо сухі, можуть пошкодити при підвищеній кислотності шлунка.

У меншій мірі небезпечні міцні алкогольні напої, оскільки вони містять дубильні речовини. І в невеликих кількостях - 50-60 грамів - травній системі не зашкодять.

Виразкова хвороба або гастрит можуть виникнути від неправильного харчування в тому випадку, якщо людина їсть один або два рази на день з тривалими перервами, вживає велику кількість кави або міцного чаю. Також не треба забувати, що виразка - дуже стресозалежне захворювання.

Але також часто причиною пошкодження стінок шлунка і розвитку запальних процесів є хелікобактер пілорі - бактерія, що живе на слизових оболонках. Нерідко для лікування виразкової хвороби потрібна не тільки корекція харчування, але і антибактеріальна терапія.




Теги: , вред, желудок, продукты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх