Шкиряк із Широкіно: "Активно працюють професійні російські снайпери, є спроби прориву ДРГ ворога"

15.06.2016 21:20
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Шкиряк із Широкіно: "Активно працюють професійні російські снайпери, є спроби прориву ДРГ ворога"

Радник голови МВС Зорян Шкиряк поділився враженнями від відвідування селища Широкіне, де досі йдуть запеклі бої.

Ось, що пише Зорян на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"Передова лінія зіткнення. Багатостраждальне Широкіне... Свого часу бував тут достатньо часто, отже певною мірою можу вважати рідними місцями. Востаннє був минулого літа коли оборону тримала потужна сотня "Кірта" Kirt Berk героїчного полку Нацгвардіі "Азов" та бійці полку "Донбас".
Практично нічого не змінилося, якщо не враховувати того, що своїми злочинними і підлими масованими обстрілами, російські окупаційні війська практично остаточно зруйнували цей населений пункт.
Сьогодні прибув підтримати наших побратимів морських піхотинців та украінських військових, котрі міцно тримають позиціі сил АТО в Широкіному. Враження про морпіхів та бійців 56-і найкращі - достойні і мужні вояки.
Вийшли на "нуль". До блок-посту "років" 400 метрів, поспостерігали як вони бігають і суєтяться. Хлопці пояснили і показали, що і як тут зараз відбувається в протистояннях з терористами.
Тріскотня зі стрілецькоі постійно, мінометні обстріли практично щодня. Активно працюють професійні російські снайпери, є спроби прориву ДРГ ворога, що в основному складаються з кадрових офіцерів та військовослужбовців ГРУ ГШ РФ.
Дуже небезпечна зона. Але наші вояки добре вміють і знають, що робити. Украінські бійці чітко і фахово відпрацьовують в цьому секторі. Сєпари регулярно це відчувають на собі...
Раніше-пізніше, Новоазовськ та всі інші окуповані украінські землі будуть звільнені від рашистськоі наволочі і на нашій землі буде мир і спокій. Я в це свято вірю.
П.С. Окрема вдячність командуванню ОТУ "Маріуполь" за тісну взаємодію ЗСУ з підрозділами Нацполіціі та Нацгвардіі. Тільки в повній координації зусиль та спільними діями ми переможемо агресора.
Слава Україні!"



Теги: , Зорян Шкиряк, АТО, , Широкино, ВСУ, обстрелы, Мариупольское направление

Вверх