У Волноваській оперзоні затримано 11 бойовиків

06.07.2016 07:57
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт

Правоохоронці Волновахи та відділень підвели підсумки посиленої роботи за 6 місяців. З початку року Волноваською поліцією зареєстровано понад 10 тисячі звернення громадян, за кожним з яких здійснювалося оперативне реагування та виїзд слідчо-оперативної групи. Розкрито 480 злочинів, 231 з них - тяжкі та особливо тяжкі.

У зв'язку з тим, що майже половина території Волноваської оперативної зони знаходиться в безпосередній близькості до окупованій території, важливо щодня підтримувати стабільну оперативну ситуацію, і активізувати роботу з пріоритетних напрямів діяльності поліції.

Так, за 6 місяців Волноваськими поліцейськими було розкрито 231 тяжких злочинів, 15 з яких убивства, 5 розбої, злочинці затримані по гарячих слідах, 9 грабежів і 8 викрадення транспортних засобів.

Триває активна робота по виявленню учасників незаконних збройних формувань: затримано 11 осіб, причетних до діяльності терористичних організацій (42 знаходяться в розшуку).

Що стосується боротьби з наркопріступностью і незаконним зберіганням боєприпасів то з початку року ліквідовано 9 наркопритонів, зафіксовано 102 фактів незаконного обігу наркотичних засобів. Співробітники поліції виявили і задокументували 130 факти незаконного зберігання боєприпасів.

Крім розкриття тяжких злочинів поліцейські спільно з доданими силами з інших областей України в повному обсязі здійснюють охорону громадського правопорядку на території обслуговування. Всі стратегічні об'єкти знаходяться під цілодобовою охороною правоохоронців.

Останнім часом в прифронтових населених пунктах Мар'їнці, Красногорівці, Гранітне, Чермалик поновилися обстріли терористів, але ситуація контрольована поліцією.

Тільки в Мар’їнці та Красногоровці з початку року за фактами загибелі чи поранення людей, руйнування будівель в результаті обстрілів бойовиків зруйновано 40 домівок, ранено 9 мирних жителів це 4 жінки та 3 чоловіка, 1 чоловік загинув.

З метою попередження проникнення диверсантів і припинення нелегального обігу зброї посилений контроль на блокпостах, вокзалах і автостанціях, повідомляє Волноваський відділ поліції ГУНП в Донецькій області.



Теги: Донбасс, наркотики, оружие, полиция, Волновахский район, боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх