Губернатор Донетчини вважає,що переговори в мінському та нормандському форматах себе вичерпали

16.10.2016 18:40
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Губернатор Донетчини вважає,що переговори в мінському та нормандському форматах себе вичерпали

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський переконаний, що переговори з вирішення конфлікту на Донбасі в мінському та нормандському форматах себе вичерпали. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Щодо мінських та нормандських форматів, моя позиція така: переговори в Бенувіль (регіон Нижня Нормандія), у Мілані та Мінську стали, по-суті, проміжними етапами. Вони себе вичерпали», - написав Жебрівський.

 «Зрештою, ані Франція, ані Німеччина не брали на себе зобов'язань щодо гарантій нашої безпеки, коли ми добровільно-примусово позбулись третього за потужністю у світі ядерного арсеналу. Такі гарантії взяли на себе США та Великобританія (про третього "гаранта" - РФ - мовчу, бо вона нині поводить себе так, ніби перебуває у "стані неосудності", але це вже компетенція Міжнародного трибуналу)», - зазначив голова Донецької ОВЦА.

На його думку, за умови, коли Україна свою частину угоди виконала на всі 100%, пора переходити до суті питання – виконання умов Будапештської угоди 1994 року.

«В Будапештській угоді прописано чітко: взамін за відмову від ядерного арсеналу США та Великобританія (ну, і Росія) гарантують Україні її незалежність, суверенітет на непорушність існуючих кордонів», - наголосив Жебрівський.



Фото: www.unian.ua/

Теги: Донбасс, переговоры, Жебривский, Минские договоренности, нормандская четверка
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх