У Бахмуті сталося фронтове весілля (ВІДЕО)

23.10.2016 22:12
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Бахмуті сталося фронтове весілля (ВІДЕО)

Стали відомі подробиці незвичайного одруження воїнів із зони АТО, про яке сьогодні, 23 жовтня, розповідав волонтер Юрій Мисягін.

Ось, що повідомив "5 канал":

"Бійці 54-ї бригади одружилися у Бахмуті. Реєструвати шлюб молодята приїхали просто з передової, туди ж вирушили одразу ж після церемоніі.
Віка та Андрій разом вже майже 20 років. Та до вінця йдуть не вперше. Коли Андрій пішов воювати – пара розлучилася. Згодом Вікторія зважилася поїхати на Схід до чоловіка. Нині – разом служать у 54-й бригаді. Вікторія зізнається: служити непросто: "Складніше. І з чоловіком складніше".
Потім Вікторія серйозно додає: "Просто за 20 років одне одного так відчуваєш. Один сказав - інший зробив. Точніше, один подумав – інший зробила".
Церемонія відбулася у Бахмутському РАГСі. Наречені прийшли у камуфляжі. Андрій, як колишній десантник, у блакитному береті. До шлюбу пішов просто з наряду.
Вікторія каже: "О 5-й ранку мене підняли на чергування. Виконати те і те. Він з першої до 7-ї стояв на позиції, всю ніч вважай, повернувся зі зміни втомлений".
Попри те, що під вінець йдуть не вперше, зізнаються, що трошки хвилюються.


Жінка каже про чоловіка: "Хвилюється. Він коли хвилюється, у нього пітерський акцент проступає".
Підтримати пару приїхали бойові побратими. Вони ж – і свідки на весіллі.
Мирослав, військовослужбовець 54-ї механізованої бригади ЗСУ, розповідає: "Це наш бойовий побратим, товариш. Віка – його бойова супутниця життя. Ну пара воєнна така буде..."
Після взаємного "так", наречених оголошують чоловіком та дружиною. Не забули і про подарунки. Молодій – торт, молодому – гарбуза. Далі без гучних святкувань. Бо у батальйоні "сухий закон". Кажуть, після війни відсвяткують. Приїхати на весілля не зміг син цієї пари. Він нині на позиціях неподалік Донецького аеропорту".



Теги: Донбасс, война, любовь, свадьба, АТО, фронт
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх