В Краматорську викрили місцевого мешканця, який чергував на блокпосту бойовиків

26.11.2016 19:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В Краматорську викрили місцевого мешканця, який чергував на блокпосту бойовиків

Співробітники Краматорського відділу поліції повідомили про підозру 43-річному краматорчанину, що з квітня по липень 2014 року "ніс службу" на блокпосту бойовиків.

Краматорчанин поповнив лави учасників незаконних збройних формувань у 2014 році добровільно, по запрошенню друзів. Він здійснював огляд автомобілів та громадян на блокпосту, розташованому на перехресті вулиць Шкільна та вулиці Проїзна. Чоловік "ніс службу" там майже до кінця терміну окупації та розраховував, що отримає за це гроші. Однак після того, як Краматорськ було звільнено, він зник та переховувався у місті.

Завдяки отриманій оперативній інформації, правоохоронці зібрали необхідні докази про причетність 43-річного чоловіка до бойовиків. Наразі він визнає свою провину та співпрацює зі слідством. Йому оголошено про підозру у скоєні злочину за ч.2 ст. 260 (Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) Кримінального кодексу України, повідомляє Краматорський відділ поліції Донецької області.


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх