Кацуба арештован. Застава - 450 мільйонів (ВІДЕО)

18.06.2016 08:28
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Кацуба арештован. Застава - 450 мільйонів (ВІДЕО)

Генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що сьогодні, 18 червня, о 6.42 ранку, колишній заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Олександр Кацуба (один із ключових гравців злочинної організації Віктора Януковича) арештований Голосіівським судом. Застава - 450 млн.

У п’ятницю, 17 червня, групою прокурорів з розслідувань економічних злочинів організованого злочинного угруповання за часів Януковича Генеральної прокуратури України під керівництвом В. Жербицького та групою прокурорів під керівництвом військового прокурора сил АТО К. Кулика у порядку ст. 208 КПК України у м. Києві затримано О. Кацубу. В ході слідства встановлено, що він причетний до привласнення коштів вищеназваного державного підприємства у сумі 449,9 млн грн.

Кацуба затриманий за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення за статтями 255 (створення злочинної організації) і 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.



"За 8 днів - три арештовані у справі Курченка на підставі дозібраних доказів. Хочу висловити слова подяки прокурорам ( які не спали 26 годин) і суддям. Їх цілодобова чесна і принципова позиція відновлює віру в справедливість і закон", - підкреслив Луценко.



Теги: , Нафтогаз, коррупция, Юрий Луценко, арест
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх