У «ДНР» погрожують шахтарям, які будуть брати участь у мітингах протесту

18.05.2017 10:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У «ДНР» погрожують шахтарям, які будуть брати участь у мітингах протесту

В інтерв'ю журналістам «Сегодня» шахтарі Донбасу повідомили, що вони готові до участі у акціях протесту проти політики самопроголошеної «ДНР» , однак бояться це робити, передає replyua.net

При цьому зазначається, що результатом протесту минулого місяця на одній з центральних площ окупованого Донецька став початок активного переслідування бойовиками його учасників. 

За словами донеччанина Олександра,, спочатку мешканці міста були шоковані тим, що так звана «влада» почала в день, коли проводилася акція протесту, влаштовувати на площі спортивне змагання, підготовка до якого тривала лише одну ніч. «Факт того, що шахтарі вирішили зібратися, не приховувався - через соцмережі закликали вийти. І вимога була банальною: «Дайте нам роботу та можливість годувати свої сім'ї!» - каже Олександр. Також чоловік зазначив, що потім до найбільш активних мітингувальників додому почали приходити «гості» в формі та стверджувати, що активісти ведуть протизаконну діяльність в «республіці». «Нам погрожували поламати ноги або відправити копи копати. Зараз про протест навіть в голос бояться говорити. Лише між собою пошепки», - розповів чоловік журналістам. 



Теги: Донбасс, шахтер , протест, митинг, ДНР
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх