В Україні можуть легалізувати гральні автомати

25.05.2017 17:12
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В Україні можуть легалізувати гральні автомати

На думку експерта лотерейної сфери Зоряни Топорецької, у Міністерстві фінансів розроблено проект закону щодо ліцензування лотерейного ринку, який відкриває безпосередню можливість для легалізації ігрових автоматів в Україні.

Як передає replyua.net з посиланням на 5 канал, експерт зазначила, що Мінфін намагається обійти Верховну Раду, вже не один раз відмовлялася голосувати урядові законопроекти щодо легалізації азартних ігор та визнала їх корупційними.

Крім того, експерт повідомила, що наразі чиновники запропонували дозволити гральні зали з терміналами ЛТС (лотерейні термінали самообслуговування). У той де час, Мінфін не вимагає сертифікації програмного забезпечення. «Під даною маркою будуть існувати заборонені сьогодні гральні зали. Однак їхня робота буде легальною, вони будуть розповсюджувачами лотерей. У кожному залі буде встановлено кілька класичних тиражних лотерей, яких ми всі знаємо», - запевняє Топорецька.

У той же час, народний депутат від БПП Павло Кишкар заявив, що без сертифікованих програм, термінал ЛТС може легко стати «одноруким бандитом». Тобто, звичайнісіньким ігровим автоматом, забороненим в Україні з 2009 року. 


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх