Посол Франції назвала, що має боятись українська влада після безвізу

11.05.2017 21:47
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Посол Франції назвала, що має боятись українська влада після безвізу

Дипломатичний представник Франції в Україні Ізабель Дюмон від імені своєї країни привітала рішення про введення безвізу для українців, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.

Посол зазначила, що Франція постійна надавала підтримку для офіційного Києва на різних етапах процесу введення безвізового режиму з Європейським Союзом. Дюмон додала, що сьогоднішнє рішення Ради ЄС давно чекали і зовсім скоро українці, які мають біометричні паспорти, зможуть навідуватись до Європейською Союзу для короткотривалих поїздок. Також Ізабель Дюмон наголосила, що це ймовірний масовий наплив українців має лякати не Європу, а українську владу, адже існує серйозна проблема, що держава втратить робочу силу. Вона наголосила, що ця проблема не є новою, адже щороку з країни виїжджає багато людей. Однак представниця Франції вважає, що цю проблему можна вирішити проведенням грамотних реформ, які змінять ситуацію в державі і стануть стимулом до того, щоб залишатися на батьківщині. 

Крім того, французький посол вважає, що це дуже позитивно, що рішення про надання безвізу Україні збіглось з періодом, коли Київ приймає Євробачення. Це, на її думку, означає, що Україна рухається у бік Заходу. 



Теги: Донбасс, Франция, посол, безвизовый режим
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх