Білл Гейтс напророкував кінець для людства, і ось яким він буде

04.05.2018 08:38
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Білл Гейтс напророкував кінець для людства, і ось яким він буде

Підприємець і другий з найбагатших людей на планеті Білл Гейтс заявив про високу смертність нашого покоління, яку викличуть моторошні пандемії.

Про це пише портал Ukr.Media.

Про цей потенційно новий грип він заявив перед Масачусетським медичним суспільством. За словами Гейтса, пандемія може викосити 33 млн чоловік всього за шість місяців.

Білл Гейтс зазначив, що, якщо б мова йшла про будь-якiй формi зброї, здатній знищити 30 млн чоловік, американський уряд реагував би якомога швидше. Але з біологічною загрозою цього почуття терміновості немає. У своїх песимістичних прогнозах підприємець посилається на різні дослідження і комп’ютерне моделювання.

Так, наприклад, оксфордський проект «Глобальні пріоритети» в одному зі своїх звітів 2016 року називав пандемію (поряд з ядерною війною) високим ризиком катаклізму, з яким може зіткнутися людська цивілізація.

Засновник Microsoft переживає, що творцями вірусу можуть стати терористичні організації. Він заявив, що спілкувався на цю тему з Дональдом Трампом, але той відправив його до відповідних організації охорони здоров’я. Від Конгресу йому вдалося домогтися виділення додаткового фінансування для Центру по контролю і профілактиці захворювань.

Тим часом сам Гейтс через свій фонд, в який входить Ларрі Пейдж, виділив грант у розмірі $ 12 млн на розробку універсальної вакцини, здатної захистити від більшості штамів вірусу грипу.

 

Источник: https://from-ua.com 



Теги: Донбасс, Билл Гейтс, конец света
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх