Ці морепродукти покращують роботу мозку

09.06.2017 08:22
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Ці морепродукти покращують роботу мозку

Вчені розповіли, які дари моря необхідно їсти, щоб покращити розумову діяльність. Детальніше у "Країні Здоров'я"

Дуже корисно для здоров'я, особливо для мозку - вживати рибу. Давно відомо, що швидка і плідна робота мозку неможлива без Омега-3 і 8 амінокислот. Саме тому червона риба (лосось і сьомга), а зокрема дикий лосось, обов'язково повинні бути присутніми в раціоні кожної людини. Якщо їсти всього одну порцію риби в тиждень, то можна значно зменшити свої шанси на хворобу Альцгеймера.

У багатьох країнах тунець внесений до списку обов'язкових продуктів, які людина повинна вживати хоча б раз на тиждень, і це неспроста, адже тунець - один з найважливіших продуктів, що живлять мозок.

Будь-яка риба містить велику кількість корисного для мозку фосфору і надає ясність розуму йод.

Устриці - дуже корисний продукт для роботи головного мозку. Причина тому, високий вміст цинку і заліза, що дозволяє зберегти гостроту розуму і поліпшити здатність легко згадувати необхідні факти.



Теги: Донбасс, здоровье, мозг, польза, морепродукты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх