Три "корисні" рослинні олії, які негативно впливають на організм

07.08.2017 19:20
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Три "корисні" рослинні олії, які негативно впливають на організм
Ми звикли до думки, що найбільше шкоди нашому організму завдає саме тваринний жир, а рослинний вважається корисним, однак фахівці провели дослідження, результати якого здивують багатьох любителів оливкового та кокосового масел.

Отже, за словами дослідників, оливкова олія є не тільки корисним продуктом, але і може нашкодити. Експерти нагадують, не слід забувати, що це висококалорійний продукт з вираженим жовчогінним ефектом, тому вживати його слід у невеликій кількості.

До складу кокосового масла входить велика кількість насичених жирних кислот. Але вони відрізняються від насичених жирів тваринного походження, які закупорюють артерії. Проте, вчені рекомендують людям з високими показниками рівня холестерину в крові утримуватися від вживання кокосового масла - його краще всього використовувати у косметичних цілях.

Всі ми знаємо про те, що пальмова олія шкідлива, однак мало хто дійсно дивиться на етикетки продуктів. Це масло погано переробляється і виводиться з організму людини. Його залишки засмічують судини. До того ж воно містить канцерогени і особливо шкідливе для дітей.
Источник: http://zdorovia.com.ua 


Теги: Донбасс, здоровье, польза, вред, масло
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх