Як назавжди забути про розширені пори на обличчі?

17.08.2017 18:39
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Як назавжди забути про розширені пори на обличчі?

Розширені пори псують шкіру, вона швидше забруднюється, частіше виникають запалення. Позбутися пор можна просто, головне ввести наступні кроки у звичку. Детальніше читайте у "Країні Здоров'я". 

1. Вмивайся
Якщо у тебе розширені пори, очищати шкіру особливо важливо двічі в день. Активність сальних залоз здатна посилити проблему, тому і вранці, і ввечері тобі потрібно вмиватися з використанням засобу для очищення. При виборі звертай увагу на склад: нам подобаються засоби з натуральними екстрактами.

2. Мий кисті для макіяжу
Щодня. Так, клопітно, утомливо і дратує. Але постарайся ввести цей процес у щоденну рутину. Нафарбувалася – вимила кисті. Так ти уникнеш потрапляння бактерій в пори, а значить – комедонів, запалень і інших неприємностей, через які твоя шкіра виглядає нерівною.

3. Завжди користуйся праймером
Заради експерименту візьми апельсин. Нанеси на нього матуюючий праймер, а потім тон. А з іншого боку – лише тон. Бачиш різницю? Праймер працює як ґрунтовка, заповнює впадинки пор, і подальше нанесення тону або пудри остаточно вирівнює шкіру.

4. Частіше використовуй зволожуючий крем
Розширені пори часто призводять до виникнення замкнутого кола: залози виділяють багато себума, шкіра блищить і виглядає жирною, ти зменшуєш кількість крему, шкіра відчуває зневоднення, а так як виробляти воду не вміє, виробляє шкірне сало, через нього вона блищить … чим більше ти зволожує шкіру, тим меншими стають твої пори.

5. Захищай шкіру від сонця
Напевно, ти вже здогадалася: так, сонце теж зневоднює шкіру, що стимулює вироблення шкірного сала. Ідеальний варіант – тональний засіб з SPF: і краса, і здоров’я!

6. Роби пілінг
Раз на тиждень влаштовуй шкірі глобальне очищення: пілінг видалить омертвілі клітини, освіжить колір обличчя і попередить утворення закупорених пір. Обирай засоби на кислотній основі!

7. Купи крем із ретинолом
Цей інгредієнт прискорить оновлення верхнього клітинного шару, пори будуть здаватися меншими і через більш свіжий колір обличчя, і через зменшення виділення шкірного сала. Пам’ятай, що кремами з ретинолом потрібно користуватися на ніч, бо вони посилюють фоточутливість шкіри.

8. Проведи сеанс розпарювання
Закип’яти воду і додай в неї кілька крапель ефірних масел троянди, лаванди, базиліка або розмарину. Якщо у тебе проблемна шкіра – рекомендуємо масло чайного дерева. Накрий голову рушником і опусти обличчя в пар: це природний спосіб зволожити шкіру і розкрити пори. Після парової лазні скористайся скрабом або пілінгом.


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх