Чому мед більш корисний ніж цукор?

18.08.2017 14:25
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Чому мед більш корисний ніж цукор?

Цукор – шкідливий продукт для організму, тому ми назвемо сім причин замінити цукор на мед уже сьогодні. Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".

1. Мед перешкоджає набору ваги

Учені проводили експеримент: одній групі жінок давали сніданок із медом, іншій – з цукром. Калорійність не перевищувала 450 ккал. Обсяг прийнятої їжі і рівень інсуліну були у всіх однаковими. Однак почуття голоду прийшло швидше в групі, яка приймала сніданок із цукром. Мед має властивість відкладати вироблення греліну – гормону голоду, що безсумнівно є користю для тих, хто мріє позбутися зайвих кілограмів. Норма вживання меду – 3-4 ч.л. на день.

2. Застосовується при діабеті


Як відомо цукор – табу для діабетиків. А ось мед може принести суттєву користь. Весь секрет у тому, що мед не підвищує рівень цукру в крові при розумному вживанні. Людям, що страждають від діабету, рекомендується вживати мед разом із сотами, так як віск, перешкоджає швидкому всмоктуванню цукру в кров.

3. Гарне заспокійливе

Мед – натуральний і нешкідливий заспокійливий засіб. Препарат добре зміцнює нервову систему і може застосовуватися як снодійне! Спробуйте залити 2 столові ложки м’яти перцевої 3 склянками окропу, настояти 30 хвилин, процідити, додати 3-4 ложки меду і пити по півсклянки 3 рази на день. Також можна зробити перевірене снодійне – молоко з медом!

4. Антибактеріальний засіб

Цілющі властивості меду давно застосовуються в лікуванні простудних захворювань, при проблемах з верхніми дихальними шляхами, запаленнях очей, дисбактеріозі. Все тому, що мед ніжно обволікає слизові, не даючи бактеріям і вірусам розмножуватися, а також підвищує опірність організму до простудних захворювань.



Теги: Донбасс, здоровье, польза, мед
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх