В зоні АТО "десантувалися" "Брати Шумахери"

05.11.2016 09:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В зоні АТО "десантувалися" "Брати Шумахери"

У Старобільску (Луганщина) перед мешканцями Східного регіону та учасниками антитерористичної операції виступили відомі гумористи із команди "Брати Шумахери".

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, у рамках благодійності артисти комедійного жанру запросили декілька десятків захисників Луганщини на свій виступ.
Протягом двох годин "Брати Шумахери" розважали глядачів, проводили різні конкурси, а по завершенню програми – охоче поспілкувалися із воїнами, подарували автографи та сфотографувалися разом.
- Приємно, що різні зірки естради та популярні гумористи приїздять до району проведення АТО та не забувають про своїх захисників. Також в польових розташуваннях воїнів Збройних Мил України досить часто виступають й місцеві артисти, аби зарядити їх позитивними емоціями, - зауважив начальник групи ЦВС ОТУ "Луганськ" полковник Олександр Ковальчук
За словами офіцерів групи по роботі із особовим складом ОТУ "Луганськ", протягом жовтня цього року в рамках святкування 25-ї річниці Збройних Сил України у військових підрозділах буде проведено десятки благодійних концертних програм за участі відомих співаків, танцюристів та артистів розмовного жанру.



Теги: Донбасс, Старобельск, Луганская область, , культура, АТО, Братья Шумахеры
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх