На Луганщині затримали рогату контрабанду

03.09.2016 09:32
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На Луганщині затримали рогату контрабанду

Вчора ввечері прикордонники Луганського кордону неподалік кордону затримали 2 вантажівки. В їх причепах знаходилося майже 100 голів великої рогатої худоби.

Інформацію про можливе здійснення протиправних дій завчасно отримав дільничний інспектор прикордонної служби, тому на місце відразу направили додаткові прикордонні наряди.

Невдовзі співробітники Держприкордонслужби на дорозі поблизу населеного пункту Городище зупинили транспортні засоби "КамАЗ" та "ЗІЛ" з причепами. У ході перевірки з’ясувалося, що наші співвітчизники перевозять ними 91 голову великої рогатої худоби. Жодних документів на живий вантаж в українців не знайшлося. Зі їх слів, корів вони мали перевезти в Станично-Луганський район.

Про порушення прикордонники поінформували представників Нацполіції в Луганській області, яким і передали автомобілі з вантажем.

Відмітимо, що останнім часом на Луганщині значно збільшилася кількість незаконного перевезення великої рогатої худоби. Так наприкінці серпня на автошляху між н.п Городище та н.п. Чугинка прикордонники затримали двох громадян України на автомобілі "Фрітлайнер" з вантажем великої рогатої худоби. 42 бичка наші співвітчизники переміщували без належних товаросупровідних документів, повідомляє прес-служба ДПСУ.



Теги: Донбасс, Луганская область, контрабанда, пограничники, корова
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх