На КПВВ у Донбасі облаштовані пункти обігріву для людей

06.01.2017 16:06
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На КПВВ у Донбасі  облаштовані пункти обігріву для людей

На контрольних пунктах в’їзду-виїзду Луганщині і Донеччині вже облаштовані пункти обігріву. Про це в коментарі  повідомив помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян.

"Вони були розгорнуті ще наприкінці грудня і зараз успішно функціонують. Що стосується адмінмежі із тимчасово окупованим Кримом, там зберігалась дещо інша погода і пункти обігріву не розгортались, але в нинішніх умовах вони зараз або вже розгорнуті або в процесі встановлення. Впродовж сьогоднішнього дня це завдання буде виконано і там також з’являться пункти обігріву", – сказав він.

Слободян уточнив, що пункти обігріву – це військові намети, в яких можуть перебувати близько 25-20 людей, там є ковдри та засоби обігріву.

У МОЗ повідомили, що від початку року внаслідок переохолодження в Україні померли четверо людей.

Медики рекомендують одягатися багатошарово, захищати відкриті ділянки шкіри, не виходити на мороз голодним, заходити кожні півгодини-годину у тепле приміщення і не перевтомлюватися.

Як повідомляв Р директор Гідрометцентру України Микола Кульбіда, мінімальна температура повітря протягом 6 – 9 січня у західних та північних областях сягатиме 14 – 19 градусів нижче нуля, у Карпатах та Прикарпатському регіоні нижче 20 градусів. Він зазначив, що похолоданняне не буде тривалим, після 9 січня очікується поступове підвищення температури.


Фото: www.radiosvoboda.org/

Теги: Донбасс, пункт обогрева, КПВВ
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх