Фарион поздравила Януковича с "виртуозным самоуничтожением"

08.08.2012 22:21 Комментарии (12)
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Фарион поздравила Януковича с "виртуозным самоуничтожением"

«Вітаю Януковича (президента партії регіонів) із віртуозним самознищенням через підписання Закону України «Про засади державної мовної політики». Герман варто вручити гран-прі за навколомовне пустомельство: у кожному її слові немає жодного значення. Послана ж до Криму, а тепер іще далі інтелігенція – неперевершена у своїй наївності та  інфантилізмі. Всі притомні давно зробили висновок: від еволюції – до революції, від виборів – до неминучих актів непокори у день оголошення результатів», – заявила член Политради ВО «Свобода» .

«Чи могло бути по-іншому? Кожен вірний собі. Кожен втілює лиш те, носієм чого є сам. На разі в Україні тимчасово перемагає українофобський напрям політики, згортання Української державности та повернення до совкового варіянту існування. В історії України та інших країн реванші та контрреволюції типове явище, проте вони також позитивна ознака виходу суспільства на вищий, якісний рівень розвитку. Чинна влада не лише як кримінальна олігархія, але і як мова окупанта, попри все, звужує територію свого існування і розширює не лише протестні настрої по всій країні, а затаєну ненависть у кожному з нас. Це набагато потужніше, ніж викиди енергії під час акцій протесту. Нема часу на печаль і безнадію. Це, власне, ті почуття, що мають охоплювати зараз ворожий до України табір, а не нас. Натомість ми узайве подякуймо цим дегенератам при владі за цю суспільно-політичну темінь перед світанком. Вони останні з радянських виродків, що приречені віджити свої лічені політичні дні. Ще ніколи не було так радісно від їхньої глупоти та піррової перемоги. Отож  наша павза – це поповнення нашого виборчого війська. Тримаймося. Все лиш розпочинається!!!» – отметила свободовка.

Как ранее сообщал donbass.ua, сегодня президент Украины подписал "языковой" закон.



Теги: политика, Украина, Партия регионов, президент, закон, язык, украинский язык, русский язык, Виктор Янукович, ВО Свобода, Ирина Фарион

Вверх