Жебрівський повідомив, як ProZorro економить мільйони

01.06.2016 18:18
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
 Жебрівський повідомив, як ProZorro економить мільйони

Губернатор Донеччини Павло Жебрівський повідомив, що через електронну систему закупівель ProZorro з початку року в Донецькій області  оголошено 4328 торгів на суму 672,9 млн грн.

"Серед розпорядників коштів – як обласні департаменти, так і органи місцевої влади (Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Лиман, Маріуполь, Мирноград, Новогродівка, Покровськ, Селидове, Слов’янськ, Торецьк, а також Великоновосілківський, Волноваський, Добропільський, Мангуський, Мар’їнський, Нікольський, Олександрівський та Покровський райони). Уже завершено 1487 тендерів на суму 102,4 млн.грн. Економія склала 12,6 млн грн (12,3%)", - пише губернатор у "Фейсбуці".

Він підкреслює, що за кількістю тендерів, проведених у 2016 році Донецька область посідає третє місце після Київської (враховуючи м. Київ) та Дніпропетровської.

"Особисто від мене усі структурні підрозділи ОДА отримали чітку вказівку – замовлення тільки через публічні торги. Жодних домовленостей зі "своїми" підрядниками. Це ще один антикорупційний напрямок державної ваги", - зазначив Жебрівський.



Теги: Донбасс, губернатор, Жебривский, электронные закупки, ProZorro
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх