Експерт: Росія може розпочати повномасштабний наступ, головна мішень - Україна

21.06.2016 13:08
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Експерт: Росія може розпочати  повномасштабний наступ, головна мішень - Україна

Перевірка військових частин в Російській Федерації вздовж українського кордону – ніщо інше, як створення резервної армії, оскільки в Росії вичерпався ресурс добровольців, заявив в ефірі "Радіо Свобода" військовий експерт Олег Жданов. Тож остаточні рішення щодо відкритої війни Кремль ухвалюватиме за результатами цих навчань. У будь-якому випадку, головною мішенню для агресора лишається Україна, констатує експерт. Крім того, за словами експерта, демонстрування сили – єдиний спосіб Росії повернутися у «велику політику». 

Російська Федерація частково вичерпала свій ресурс добровольців, який бажає стати в стрій, взяти до рук зброю і повоювати. Тобто було ухвалено рішення про створення резервної армії. І сьогоднішня перевірка частин в Російській Федерації вздовж наших кордонів – це ніщо інше, як створення резервної армії, відновлення мобілізаційного ресурсу, його навчання і постановка в стрій. І ці навчання покажуть наскільки суспільство в Росії готове стати на захист своєї батьківщини. Тому що там йде пропаганда того, що вони в оточенні і що всі хочуть напасти на Росію. 

Відповідно звідси керівництво Російської Федерації підбиватиме підсумки про те, наскільки вони боєздатні, наскільки можуть наростити швидко свої Збройні сили і відповідно їх застосовувати. У цьому випадку головним об’єктом застосування Збройних сил Росії, на жаль, лишається наша країна. Бо на сьогодні ми є найслабшою ланкою всього ланцюжка. В Прибалтику, ми знаємо, до трьох тисяч військовослужбовців перекинули, туди перекинули танки, авіацію, систему РЕБ (радіоелектронної боротьби) та посилили інші підрозділи. Польща поставила авіацію НАТО вздовж нашого західного кордону і також почуває себе більш впевнено. 

Альянс перекидає сили з материкової Америки на континентальну Європу. Це, мабуть, вперше за останні 25 років розширення НАТО відбувається за рахунок переведення військ, ане за рахунок прийняття нових членів. Але і командування НАТО також перебралося ближче до своїх східних кордонів – переїхало в Румунію. І в Румунії, і в Польщі активно будується протиракетна оборона. Тобто фактично на сьогоднішній день стартував новий етап Холодної війни. Гонка озброєнь йде повним ходом. До того ж з обох боків. 




Фото: www.radiosvoboda.org/

Теги: , Россия, Донбасс, война, эксперт
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх