Волонтери: по Мар'їнці вночі гатили касетними боєприпасами, зараз там триває бій

10.07.2016 19:09
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Волонтери: по Мар'їнці вночі гатили касетними боєприпасами, зараз там триває бій

Волонтери проекту "Повернись живим" розповіли, що коїлось сьогодні, 10 липня, в зоні АТО, де ворог з початку доби обстріляв позиції ЗСУ вже більш ніж 40 разів.

Ось, що пишуть представники ПЖ:
"В Авдіївці вчора ввечері один наш військовий отримав поранення. Не важке. Вночі наші позиції ворог спробував обстріляти зі 120 мм мінометів, гранатометів, але отримав у відповідь і до ранку притих. Протягом дня обстановка тут більш-менш спокійна.
По Мар’їнці і Красногорівці ворог бив артилерією. В Мар'їнці і зараз протягом кількох годин вже триває бій. Вночі по місту ворог використовував касетні боєприпаси, у яких низька прицільність, натомість велика площа ураження. Такою зброєю б’ють не по конкретній цілі, а для того, щоб знищувати будь-що на великій площі. Серед військових ЗСУ постраждалих немає.
З мінометів 120 мм калібру обстріляли наших військових в Зайцевому та Майорську. Також тут ворог гатив з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.
На Дебальцевському напрямку минула ніч була спокійнішою. По нашим військовим не стріляли з мінометів і артилерії. Проте, були обстріли зі стрілецької зброї, АГСів, РПГ. Але всі хлопці цілі.
На деяких ділянках південного фронту, поблизу Маріуполя, по нашим позиціям прилітали 120 мм міни, снаряди від гранатометів, та обстрілювали їх зі стрілецької зброї. Після 15 години дня обстріли зменшилися".



Теги: Донбасс, война, Марьинка, АТО, обстрелы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх