Донбаський фронт: звідки ждати обстрілів

17.07.2016 10:38
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Донбаський фронт: звідки ждати обстрілів

Сьогодні, 17 липня, Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що окупанти Донбасу збільшили кількість обстрілів позицій сил АТО, у т.ч. із заборонених Мінськими домовленостями зразків озброєння, на Маріупольському та Донецькому напрямках. Також ворог проводить посилення та ротацію передових підрозділів, поповнення боєприпасів.

Як повідомлять українські розвідники, з метою поповнення боєкомплекту підрозділів 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ зі сторони н.п.Брянка у напрямку н.п.Стаханов переміщено три вантажні автомобілі з боєприпасами.
З н.п.Макіївка у напрямку м.Донецьк відмічено висування трьох вантажних автомобілів з 100-мм протитанковими гарматами “Рапира” зі складу протитанкової артилерійської батареї 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.
Здійснюється підготовка вогневих позицій артилерії в районах: н.п.Вуглегірськ (Слов’янський напрямок), Луганське (Донецький напрямок); Тельманове (Волноваський напрямок).

З усіх цих населених пунктів слід ждати обстрілів.

...Представники ГУР раніше повідомили про нові втрати окупантів, про чергові факти постачання озброєння та військової техніки, а також паливно-мастильних матеріалів з території РФ, про небезпеку з неба та землі, а також - як жадібні донбаські терористи були покарані своїм командуванням.


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх