Більше 100 чоловік зі списку бойовиків на обмін не хочуть назад в «ЛДНР - СБУ

30.07.2016 09:34
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Більше 100 чоловік зі списку бойовиків на обмін не хочуть назад в «ЛДНР - СБУ

За твердженням радника голови СБУ Юрія Тандіта, понад 300 осіб зі списку бойовиків взагалі ніколи не попадали до українських правоохоронців, є люди, які ніколи не потрапляли до українських силовиків, і звичайні злочинці. Про це в прямому ефірі на «Громадському радіо» повідомив Юрій Тандіт, передає replyua.net.

За його словами, ще в минулому році в Мінську українській стороні був переданий список людей, яких хочуть обміняти самопроголошені республіки. У цьому списку значилося 1 102 прізвища.

«100 чоловік взагалі не вдалося встановити. Є якісь клички, якісь незрозумілі прізвиська, переплутані прізвища. Але найцікавіше: понад 40 осіб взагалі не мають відношення до АТО і до лінії зіткнення. Вони не захищали якісь принципи. Деякі сидять, і мають різні терміни. Наприклад, один з них сидить, як злісний неплатник аліментів», – зазначив Тандіт. Також він заявив, що серед цих 40 чоловік є і кримінальні авторитети. Правда, прізвища не назвав.

Зараз вже список так званих «ЛНР» і «ДНР» скорочений до 602 чоловік і бойовики наполягають на формулі міняти «всіх на всіх». Таку позицію Юрій Тандіт називає «затягуванням часу».

«Сусідня держава зволікає з часом, щоб увійти в процес легалізації окупованого Донбасу. Вони вже заявили про перенесення виборів на листопад. Намагаються лобіювати на Заході свої інтереси для того, щоб легалізувати цю злочинну владу, яка там знаходиться і хоче фактично залишити все на своїх місцях», - заявив він.


Фото: glavred.info/

Теги: Донбасс, СБУ, плен, ДНР, ЛНР
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх