На Донбасі знешкодили 32 вибухонебезпечних предмети

10.08.2016 09:49
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На Донбасі знешкодили 32 вибухонебезпечних предмети

Піротехнічними групами ДСНС України 9 серпня було вилучено та знешкоджено 32 одиниці вибухонебезпечних предмети на підконтрольній Україні частині Донецької області.
Так, у Костянтинівському району фахівці піротехнічної групи виявили та знищили 27 мінометні міни калібром 82 мм. А на території Слов’янського району було вилучено та знешкоджено 3 вибухонебезпечних предмети: мінометна міна калібром 81 мм, мінометна міна калібром 82 мм та граната Ф-1. На території Волноваського району Донецької області був вилучений та знищений артилерійський снаряд калібром 122 мм.
Того ж дня о 07:10 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від начальника Костянтинівського дистанційного шляху Укрзалізниці, про знаходження в 1 м від рельсів хвостовика від артилерійського снаряду за адресою: Донецька область, Ясинуватський район, с. Верхньоторецьке, станція Скотовата, 37 км. Тимчасово було припинено залізничне вантажне сполучення на цій ділянці. Станом на 13.30 вибухонебезпечний предмет, який ідентифікували як мінометну міна калібром 82 мм, було вилучено та знищено фахівцями піротехнічної групи ДСНС України. На даний час залізничне сполучення відновлено та працює у штатному режимі.



Теги: Донбасс, война, АТО, мины, пиротехники
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх