ГУР: де активізувалися окупанти Донбасу

17.08.2016 10:45
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
ГУР: де активізувалися окупанти Донбасу

Головне управління розвідки Міністерства оборони України, яке повідомило про нові втрати окупантів Донбасу, а також, як п’яні загарбники вбивають та травмують один одного, куди на Донбасі прибули російські боєприпаси, та де зараз стоять САУ та "Гради", розповіло також про обстановка в районі проведення АТО станом на 17 серпня.

Ось, що пишуть представники ГУР:

"Противник активізував ведення вогню із застосуванням ствольної артилерії.
Основні зусилля противника зосереджувались на підтриманні боєготовності військ (сил), ротації та посиленні передових підрозділів, поповненні запасів боєприпасів на напрямках:
Донецький. Здійснено поповнення боєкомплекту передових підрозділів 1 АК (Донецьк) ЗС РФ: 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) у районі н.п.Ясинувата та 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) – на ділянці Старомихайлівка, Олександрівка. З метою посилення вогневих можливостей підрозділів 100 омсбр, які діють на напрямках Піски, Мар’їнка, з території РФ доставлено партію реактивних піхотних вогнеметів “Шмель” та боєприпасів до них. Під керівництвом інструкторів ЗС РФ заплановано проведення зборів з особовим складом з’єднання для отримання навичок використання зазначеного озброєння;
Маріупольський. У районах н.п.Октябр, Заїченко проведено ротацію підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ. З метою проведення поточного ремонту відмічено переміщення на територію РФ двох бойових машин 122-мм РСЗВ “Град”;
Слов’янський. Заплановано переміщення підрозділів 2 мотострілецького батальйону 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ у напрямку н.п.Логвинове: з району н.п.Вуглегірськ – мінометної батареї; з полігону “Новопавлівський” – мотострілецької роти.
Відмічено діяльність диверсійно-розвідувальних груп на напрямках Красногорівка, Мар’їнка, Новотроїцьке".



Теги: Донбасс, война, АТО, боевики, обстрелы, оккупанты, ГУР
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх