Українська розвідка розповіла, що коїться в зоні АТО

25.08.2016 11:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Українська розвідка розповіла, що коїться в зоні АТО

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що на тимчасово окупованих територіях сходу України противник продовжує порушувати Мінські домовленості та здійснює вогневий вплив на об’єкти сил АТО із застосуванням забороненого озброєння.

Ось, що пише ГУР:

"В ніч на 24 серпня ц.р. артилерійськими підрозділами окремої артилерійської бригади (Красний Луч), 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ здійснено скоординований вогневий вплив на сили АТО на Сєверодонецькому та Слов’янському напрямках.
У районах н.п.Новоолександрівка та Новотроїцьке відмічено діяльність снайперських груп противника.
Основні зусилля противника зосереджувались на підтриманні боєготовності військ, ротації та посилені передових підрозділів на напрямках:
Слов’янський. З н.п.Стаханов у напрямку н.п.Ірміне переміщено до двох мотострілецьких рот 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ. До вищого ступеня бойової готовності (з метою перевірки) заплановано приведення підрозділів 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ з подальшим висуванням до визначених районів;
Донецький. У районі промислової зони Авдіївка здійснено ротацію передових підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ. До н.п.Макіївка прибув підрозділ (150 осіб) 604 Центру спеціального призначення “Витязь” (Балашиха, Московська обл.) Федеральної служби військ Національної гвардії РФ. Прибуття “гвардійців Золотова” (особистого охоронця Путіна) подається російським окупаційним командуванням, як “посилення другого ешелону” вишколеними підрозділами кадрових російських військовослужбовців для підняття занепалого бойового духу особового складу 11 окремого мотострілецького полку, що зазнав значних втрат та отримав молоде поповнення, яке не має бойового досвіду та належної бойової підготовки. Але серед військовослужбовців 11 омсп такий захід сприйнято, як виставлення “загороджувального загону” ;
Маріупольський. У 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ триває посилення підрозділів розрахунками ПТКР. Встановлено перебування на озброєнні артилерійських підрозділів 9 ошмсп мп рухомого розвідувального пункту ПРП-4А “Аргус” (призначений для ведення артилерійської розвідки та корегування вогню артилерії)".

Читайте также:

Бойня в зоне АТО: свежие данные ИС

Донецкое направление сегодня усыпали снарядами

Ужас приходит во тьме: что расстреляли в "ДНР" и кто погиб

Як вчора розстрілювали Луганщину

Жахливі "поздоровлення": на День незалежности України окупанти 38 разів обстріляли Донецький напрямок

Маріупольський напрямок під вогнем: що прилетіло та куди



Теги: Донбасс, война, разведка, АТО, обстрелы, оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх