Засуджено міліціонера-зрадника, який перейшов на бік терористів "ДНР"

07.09.2016 12:20
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Засуджено міліціонера-зрадника, який перейшов на бік терористів "ДНР"

Краснолиманський міський суд підтримав позицію прокуратури Донецької області та визнав колишнього міліціонера винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній організації).
Під час судових засідань, які проходили в порядку спеціального судового провадження встановлено, що у квітні 2014 року, коли представники терористичної організації "ДНР" захопили м. Красний Лиман (нині Лиман) в Донецькій області, 42-річний виконуючий обов’язки начальника Краснолиманського міського відділу Головного управління МВС України в Донецькій області, порушивши Присягу, всіляко сприяв діяльності терористів.
Міліціонер-зрадник організував взаємодію із бойовиками з питань здійснення спільних заходів щодо охорони громадського порядку у місті, видавав накази про спільне патрулювання вулиць, виступав на мітингах, де публічно доповідав про тісну співпрацю міліції з терористами "ДНР".
Після визволення міста від бойовиків, правоохоронець втік та нині перебуває на тимчасово окупованій терористами території.
Через це його судили заочно. Вирок суду – 8 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.



Теги: Донбасс, милиция, суд, ДНР, предатель
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх