Жебрівський поділився враженнями від концерту "Океану Ельзи" в Краматорську

05.10.2016 19:48
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Жебрівський поділився враженнями від концерту "Океану Ельзи" в Краматорську

Очільник Донеччини Павло Жебрівський виклав на своїй сторінці в "Фейсбуці" фото з концерту гурту "Океан Ельзи", який просто зараз проходить в Краматорську. Також голова ОДА поділився враженнями від того драйву, що накрив місто.

Ось, що пише Жебрівський:

"Вибух позитивних емоцій в Краматорську! Зараз тут Святослав Вакарчук і "Океан Ельзи". Це потужний океан українського духу!
Той шалений ажіотаж і неймовірна кількість людей, які за десятки, а подекуди і за сотні кілометрів приїхали сьогодні у Краматорськ, зайвий раз засвідчує, що Донеччина – це Україна, і тут живуть справжні патріоти, які люблять українську пісню. Впевнений, що саме з таких маленьких кроків день за днем ми піднімемо з руїн наш край. Дуже вдячний кожному мешканцю Донеччини, який сьогодні разом з нами!
Окремо хочу подякувати своїй команді, яка доклала надзусилля, аби ця подія на Донеччині стала реальністю. Години перемовин, тижні недоспаних ночей… Дякую, кожному за його внесок.
Величезна подяка гурту "Океан Ельзи" і особисто Святославу Вакарчуку за цей неймовірний подарунок для нашого краю. Ваші пісні надихають і окриляють різні покоління, вони об’єднують і дають надію! Вірю, що вже дуже скоро ми зможемо зробити ще грандіозніший концерт в очищеному від окупантів Донецьку. І я відчуваю, як серце співає! Життя починається знов!"

Читайте также:

В Краматорске Вакарчук дал рецепт мира и пообещал обязательно выступить в Донецке



Теги: Донбасс, Краматорск, музыка, культура, Святослав Вакарчук, Океан Ельзи, Жебривский
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх