Вбивча атака на Мар’їнку: ушкодження, смерть та вогонь

26.10.2016 20:23
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Вбивча атака на Мар’їнку: ушкодження, смерть та вогонь

Черговий обстріл з боку незаконних збройних формувань ОРДО змусив знову здригнутися мешканців Мар’їнки. Вчора, 25 жовтня, починаючи з 19.05, ворог упродовж 3,5 годин гатив по населеному пункту з мінометів калібром 120 мм та 82 мм, ручних протитанкових гранатометів, різноманітних систем стрілецької зброї, зокрема великого калібру. Обстрілювали вони місто з напрямку селища Трудівські Петровського району Донецька.

Ось, що пише про це прес-центр штабу АТО:

"Спостережна група української сторони СЦКК за повідомленням місцевого підрозділу ДСНС України прибула на місце події і зафіксувала наслідки тривалого обстрілу, який призвів до значних збитків, завданих майну мешканців приватного сектору.

Так, по вулиці Петра Карпова від розриву боєприпасу імовірно від РПГ-18 та влучань куль від стрілецької зброї великого калібру на одному з подвір’їв зайнялась пожежа. "Червоний півень" вщент знищів хлів та дві господарчі будівлі. Через це загинула худоба, яка там знаходилася. Локалізувати пожежу рятівникам вдалося лише після завершення обстрілу. Серед мешканців, на щастя, ніхто не постраждав.
А по вулиці Шевченка ушкодження отримали 5 маєтків. Міна калібром 120 мм, яка розірвалася посередині вулиці, наробила чималої шкоди. Уламки, що розлетілися майже в усі боки, посікли паркани, стіни та вікна навколишніх будинків.
Як бачимо, незаконні збройні формування ОРДО та їхні куратори не полишають нагоди нашкодити мирному населенню Донбасу, яке проживає неподалік від лінії розмежування сторін на території підконтрольній українській владі, чим тримають усіх у постійній небезпеці та психологічній напрузі, розпалюючи градус конфлікту.
Всі ці злочинні порушення режиму припинення вогню з боку НЗФ ОРДО та використання ними заборонених Мінськими угодами взірців озброєння, військовослужбовці української сторони СЦКК ретельно задокументували та матеріали фотофіксації передали представникам СММ ОБСЄ в Україні".



Теги: Донбасс, война, Марьинка, разрушения, АТО, обстрелы, оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх