На КПВВ "Станиця Луганська" наведуть порядок

10.11.2017 14:59
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На КПВВ "Станиця Луганська" наведуть порядок

Питання наведення порядку на пункті пропуску в Станиці Луганській було головним на черговій розширеній робочій нараді в Луганській ОДА (в Северодонецьку) - з керівниками правоохоронних органів, ДСНС, Держприкордонслужби, Транспортної безпеки, фіскальної служби, військової прокуратури, Пенсійного фонду у Луганській області.

"Найближчим часом на КПВВ створимо додаткові робочі місця для прикордонників і податківців, таким чином підвищимо пропускну спроможність пункту та мінімізуємо черги, - повідомив голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз. - Патрульна поліція спільно з трансбезпекою, дорожньою службою та відповідним Департаментом облдержадміністрації працюють над розвантаженням автобусної станції та схемою руху автотранспорту. Головне завдання, яке я поставив перед службами, відповідальними за пасажирські перевезення, – це гарантія безпека громадян".

Губернатор підкреслив, что співробітники Нацполіції у Луганській області збільшать кількість нарядів на блок-постах, щоб посилити контроль та зменшити черги.

"На виконання поставлених завдань дав місяць. У першій декаді грудня на наступному засіданні підводимо підсумки", - пише Юрій Гарбуз на своїй сторінці у Фейсбуці.



Теги: Донбасс, пункт пропуска, Станица Луганская, КПВВ
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх