Skype очікує масштабний редизайн

02.06.2017 22:40
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Skype очікує масштабний редизайн

Представники команди Skype повідомили про масштабний редизайне свого додатку. Як передає replyua.net, новий дизайн позиціонують як «нове покоління Skype», він буде концентруватися на месенджері і за функціями дещо нагадує конкурентів (Snapchat або Slack).

У Skype інтерфейс для месенджера буде мати три секції: Chat, Find і Capture. У розділі Find є можливість не лише здійснювати пошук контактів або шукати текст повідомлення, а й інформацію, спілкуватися з ботами (перелік ботів, доступних в цій секції, пообіцяли розширювати згодом). Опція Find дає можливість вбудовувати в спілкування контент сторонніх платформ так, як це робиться в YouTube або Giphy.

Chat - це знайомий користувачам інтерфейс чату, віднині буде мати опцію додавання в текстове або голосове спілкування емодзі-реакцію, картинки і т.д. Capture - це новинка в стилі Snapchat, завдяки якій можна миттєво зняти фото чи відео. Крім того, додалася нова функція Highlights, яка дозволяє постити серії фото або відео, якими можна ділитися з друзями. Як це все виглядає - можна оцінити в серії промо-відео для нового дизайну. Оновлення програми викочують з 1 червня цього року. Воно торкнеться як мобільного, так і десктопного додатка. Спочатку оновлення надійде на девайси Android, в найближчі тижні обіцяють випустити версію для iPhone. Версії для Windows і Mac вийдуть протягом декількох місяців. 



Теги: Донбасс, дизайн, Skype
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх