Янукович обратился к гражданам Украины: "Я глубоко возмущён"

30.11.2013 20:48
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Янукович обратился к гражданам Украины: "Я глубоко возмущён"

На официальном сайте Президента Украины появилось обращение Виктора Януковича, в котором он сожалеет о том, что не удалось избежать силового противостояния и требует от Генпрокуратуры расследования случившегося: 

"Шановні співвітчизники! Я глибоко обурений тими подіями, які відбулися вночі на Майдані Незалежності. Я засуджую дії, які призвели до силового протистояння та страждань людей. Кілька днів тому я перед усією країною заявив про підтримку громадянських ненасильницьких акцій. Ті, хто не почули слова Конституції та Президента і своїми рішеннями та діями спровокували конфлікт на Майдані, - будуть покарані. Я вимагаю від Генеральної прокуратури України терміново надати мені та українському суспільству результати негайного та об’єктивного розслідування для належного покарання винних. Я підтверджую - ми єдині у виборі нашого спільного європейського майбутнього.

Вчора завершився Вільнюський саміт, який засвідчив - у нас з європейськими колегами є спільне розуміння проблем, що існують, і є спільне бажання працювати над їх подоланням. Сьогодні нам потрібна спільна робота над програмою заходів, що зробить економіку України менш вразливою, захистить робочі місця, зарплати, пенсії та у перспективі дозволить їх підвищувати. Саме про це я говорив у Вільнюсі. Запевняю з усією відповідальністю: всі зусилля влади спрямовані на подолання кризових процесів, зміцнення економіки України, покращення життя людей.

Я закликаю кожного з вас долучитися до цього відповідального завдання. Кожен має докласти максимальних зусиль до зміцнення нашої держави та об’єднання нашого суспільства. Переконаний, саме такий підхід дозволить нам досягнути бажаних цілей і не допускати більше конфліктів та протистояння в суспільстві. Вірю у вашу мудрість та готовність до спільної роботи заради нашого європейського майбутнього".



Теги: Донбасс, президент, Виктор Янукович, Майдан
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх