У Києві почали говорити за проїзд у метро по 6 гривень

30.01.2017 15:40
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Києві почали говорити за проїзд у метро по 6 гривень

У Київській міській державній адміністрації оцінюють одну поїздку в столичному метрополітені у 6 гривень. Про це повідомляє видання «Українські новини» з посиланням на дані керівника департаменту транспортної інфраструктури КМДА Майзеля Сергія, передає replyua.net.

«На сьогоднішній день проїзд у київському метрополітені за собівартістю перевищує навіть 6 гривень. Проїзд на міському наземному транспорті «Київпастрансу» оцінюють в 5 грн. 20 коп.», - заявив він. В той самий час чиновник наголосив, що наразі переглядати вартість проїзду у вищезазначених транспортах не планується. Як повідомлялося раніше, з січня 2017 року проїзд в електротранспорт та метро в Києві коштує 4 гривні за одну поїздку.

Крім того, раніше також зазначалося, що ціни на проїзд у столичному громадському транспорті подорожчав на 1-2 гривні, а в позаміських сполученнях Київщини – від 3 до 4 гривень. Столичні перевізники пояснюють таку ситуацію звичайним процесом і не підвищенням вартості проїзду, а «збільшенням до необхідного мінімуму», оскільки раніше деякі перевізники демпінгували заниженими цінами на проїзду у місті. Вони ж пояснюють підвищення вартості проїзду дорогим пальним та деталями. 

 

Источник:  replyua.net



Теги: Донбасс, Киев, метро, проезд
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх