Після трирічної перерви в Одесі знов проходить Юморина (ФОТО)

01.04.2017 14:54
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Після трирічної перерви в Одесі знов проходить Юморина (ФОТО)

Як передає УНІАН, у центрі міста  проходить карнавальна хода. Старт затримався майже на годину через великий наплив людей і, як зазначили організатори, через деякі технічні причини. У колоні – близько 1,5 тис. осіб. Вона розділена приблизно на 30 блоків. У ній – близько десяти декорованих автомобілів: містичні чудовиська, підводний човен, «зоряна допомога», а також - кілька десятків байкерів, які одночасно тиснуть на клаксони.

У ході беруть участь персонажі з популярних мультиплікаційних і художніх фільмів, серед яких «Красуня і чудовисько», герої кінострічок про Гаррі Поттера, Дарт Вейдер (із «Зоряних воєн») зі своїм автомобілем та інші.

На чолі колони – на великій стилізованій вантажівці – учасники міжнародного фестивалю клоунів і мімів «Комедіада», в одному з автомобілів - народний артист України, президент фестивалю зі знаменитим іспанським клоуном Лео Бассі, який тримає в руках жовту пластикову качку. Остання цього року стала додатковим символом одеської Гуморини.

Колона стартувала від вулиці Садової, пішла по Дерибасівській, Пушкінській і вийде до будівлі мерії – на Думську площу. У центрі міста, по ходу руху колони, зібралися тисячі людей. Вони вітають учасників ходи гучними криками, свистом, оплесками.

Девіз нинішньої Гуморини – «Поділися усмішкою». У рамках свята також заплановані виступи учасників «Комедіади», шоу «Ліга сміху», виступ команд КВК, різноманітні концерти під відкритим небом, розважальні програми для дорослих і дітей. Також пройде міжнародний марафон і напівмарафон «Самопревосхождение», відкритий міський фестиваль «Свято сміху» в дендропарку «Перемога», фестиваль їжі, виставка декорованих машин, караоке, в зоопарку – зоогуморина, фестиваль краси, виступ групи «Лісапетний батальйон», вистави.



Фото: https://www.unian.ua

Теги: Украина, , Одесса, Юморина
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх