У НАБУ перевірять, чи причетне керівництво Нацбанку до переведення мільярдів гривень за кордон

03.04.2017 09:20
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У НАБУ перевірять, чи причетне керівництво Нацбанку до переведення мільярдів гривень за кордон

У Національному антикорупційному бюро займуться перевіркою правління Національного банку України, чи дійсно посадовці співпрацювали з представниками комерційних банків, які переводили кошти за межі країни, інформує replyua.net з посиланням на «Новое время».

Про це повідомив очільник НАБУ Артем Ситник. Він зазначив, що співробітники НАБУ вже провели обшуки у Нацбанку, під час яких представники НБУ добровільно надали всю необхідну документацію. Наразі детективи НАБУ очікують відповіді на надіслані в іноземні держави запити. Заплановано, що також на допити будуть викликані майже всі представники верхівки Нацбанку, аби остаточно встановити, чи були причетні вони до виведення коштів з-за кордон.

Ситник зауважив, що кримінальне провадження щодо того, що комерційні банки вивели надані їм на рефінансування кошти за кордон, розслідується останні декілька місяців. Наразі детективи НАБУ працюють з отриманими в НБУ документами. Артем Ситник не уточнив, про яку суму коштів йде мова, зауваживши, що справа стосується мільярдів гривень і такі обсяги грошей, на його думку, неможливо було вивести за межі країни без співпраці з НБУ. 



Теги: Украина, Донбасс, деньги, Национальный банк,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх