Львів доплатить за своє сміття 6,5 мільйонів гривень

06.04.2017 21:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Львів доплатить за своє сміття 6,5 мільйонів гривень

Міська влада Львова прийняла рішення виділити додаткові кошти тим містам, які приймають львівські відходи на свої полігони, повідомляє replyua.net з посиланням на Укрінформ.

Таке рішення прийняли сьогодні, 6 квітня, на сесії Львівської міськради. Передбачено, що більше 6 мільйонів гривень буде виділено полігонам тих населених пунктів області, куди доставляють сміття зі Львова. Зокрема, 3,5 мільйони гривень отримають у Буську, 1,5 мільйони гривень - у Миколаєві, 1 мільйон гривень – у Червонограді. Також 200 тисяч гривень отримають Мостиськи, та ж сума – Новоярівськ, 154 тисячі гривень – Борислав. У Львівській міській раді повідомили, що зазначені суми виділяють міським бюджетам для розвитку інфраструктури.

Нагадаємо, раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що в місті накопичилось більше 2 тисяч відходів і наразі існує нова загроза для міста. Всі сміттєзвалища, куди напередодні звозили сміття, за словами Садового, «зачинились» для львівських відходів. Цього тижня 12 підприємств регіону надіслали колективне звернення до Петра Порошенка з проханням вплинути на сміттєву катастрофу, яка виникла у місті. 



Теги: Украина, Донбасс, Львов, мусор
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх