У Рівному від батьків хочуть отримати 5 тисяч на собачку для вчительки

13.04.2017 15:24
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Рівному від батьків хочуть отримати 5 тисяч на собачку для вчительки

У одній із шкіл у місті Рівне батьки запропонували вчительці собачку за 5 тисяч гривень в обмін на те, щоб вона продовжувала ставити їхній дитині незаслужені високі оцінки. Про це у четвер, 13-го квітня, повідомляє «РадіоТрек», передає replyua.net.

«Купити цуценя для викладача запропонували батьки 4-В класу, який являється випускним у тій школі», - йдеться у повідомленні. За словами матері одної із учениць, рівненської журналістки Войлової Тетяни, поки що з цього питання батьківські збори не збиралися. Але у Вайбері вже батьки, які представляють батьківський комітет, всім розіслали повідомлення, що потрібно буде здавати гроші.

«200 гривень потрібно здати на випускний. Ще 150 – на ремонт, але що саме хочуть ремонтувати – не уточнили. У фонд школи – ще 150 гривень. По 300 гривень збирають з тих, хто у травні хоче поїхати у екскурсію до Львова. Ну і ще по 50 гривень на день народження для класного керівника, який вона святкує наприкінці травня», - зазначила вона. Батьки почали завзято обговорювати вибір подарунка. Один із батьків, який дружить з класною керівничкою, запропонував купити собачку. Але не просту якусь, а за 4 тисячі. Пізніше пішли розмови, що собака буде коштувати на тисячу більше. За словами обуреної мами, діти ледь не кожного дня носять гроші на ремонти, які не виконуються. 


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх