Яценюка викличуть на допит у справі Януковича

18.05.2017 19:45
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Яценюка викличуть на допит у справі Януковича

Представництво ГПУ повідомило про наміри викликати українського політика та лідера Народного фронту Арсенія Яценюка, інформує replyua.net з посиланням на Korrespondent.net.

Таку інформацію оприлюднив Руслан Кравченко, який обіймає посаду прокурора Головної військової прокуратури ГПУ. Сторона обвинувачення вважає, що Яценюк, який під час Революції Гідності зустрічався з президентом-втікачем Віктором Януковичем, може надати корисну для слідства інформацію. Кравченко розповів, що Яценюка допитають в ролі свідка під час провадження досудового розслідування. В той же час ні Кличка, ні Тягнибока, які також були активними фігурами під час Революції Гідності, не допитували і робити цього поки не збираються. Крім того, у генпрокуратурі заявили, що у цій справі планують викликати на допит 150 свідків. 

Нагадаємо, раніше в ГПУ заявляли, що в разі, якщо судом буде винесено обвинувальний вирок, співробітники українських правоохоронних органів матимуть юридичну можливість доставити Віктора Януковича на українську територію, аби той відбував покарання за вчинені злочини. 



Теги: Донбасс, Яценюк, суд, допрос, Янукович

Вверх