Справу екс-мера Словянська Штепи передали до іншого суду

27.05.2017 10:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Справу екс-мера Словянська Штепи передали до іншого суду

Справу екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, обвинуваченої у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та участі у діяльності терористичної групи, тепер слухатимуть не в Комінтернівському, а в Ленінському райсуді Харкова. Про це повідомили в Апеляційному суді Харківської області.

«Справу передано з Комінтернівського в Ленінський райсуд за клопотанням голови Комінтернівського суду, бо в цьому суді немає достатнього числа суддів, які мають повноваження для розгляду справи», - зазначили в Апеляційному суді.

Дата початку нового розгляду справи поки не призначена.

Як повідомлялося, 23 травня Апеляційний суд Харківської області повернув у Комінтернівський райсуд Харкова справу екс-мера Слов'янська Нелі Штепи на повторний розподіл членів колегії суддів. Раніше розподіл не відбувся через брак суддів: одні пішли у відпустку, інші - на бюлетені.

12 травня Комінтернівський райсуд Харкова задовольнив клопотання захисту про відвід колегії суддів на чолі з Оксаною Маньківською, яка слухала справу екс-мера Слов'янська. Після відведення справу буде направлено на повторний розподіл суддів, і слухання почнуться спочатку, вже вчетверте. Раніше справу Штепи слухали в Червонозаводському райсуді Харкова, де змінилися дві колегії суддів: під головуванням Дениса Чудовського (звільнений за порушення присяги) та Віктора Єжова (відведено внаслідок відкриття щодо нього провадження за фактом сприяння терористичному угрупованню).

Нагадаємо, екс-мера Слов'янська Нелю Штепу було затримано 11 липня 2014 року. На суді вона пояснювала, що закликала президента РФ Владіміра Путіна увійти в Слов'янськ під тиском терористів, що в полоні у терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені «під дулом автомата». Їй загрожує довічний термін.

Источник: zaxid.net



Теги: Донбасс, суд, мэр, Неля Штепа
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх