Аміна Окуєва передбачала замах на свого чоловіка

02.06.2017 10:25
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Аміна Окуєва передбачала замах на свого чоловіка

Доброволець з Чечні Аміна Окуева ніби у воду дивилася, коли менш ніж за два тижні до пострілів кілера в Адама Осмаєва в інтерв'ю інтернет-виданню Апостроф говорила про ймовірний замах на її чоловіка.

Як передає replyua.net, в опублікованому 19 травня інтерв'ю Окуева повідомила, що «у нас постійно буває якась інформація про те, що і з боку російських спецслужб, і з боку формувань Кадирова є замовлення на замах на наші життя». Тому чеченська пара, яка воює на боці України в зоні АТО, постійно була насторожі: «Ми не розслабляємося, завжди намагаємося один одного прикривати, завжди озброєні».

Вбивство російського політика Дениса Вороненкова в березні в центрі Києва було попередженням для Осмаєва і Окуевої. Запобіжні заходи були прийняті, але ховатися від суспільства вони не збиралися, дотримуючись постулату ісламу про те, що «у кожної людини запропоновані його доля і термін його смерті». Найнятих російськими спецслужбами і Кадиров кілерів вони не боялися: «Страх - це те, чого вони хотіли б домогтися», - вважає Окуєва.

Себе Аміна Окуєва вона називає «багатофункціональним солдатом»: згідно з першої своєї спеціальності в добровільному батальйоні вона - медик, але потім успішно освоїла бойові спеціальності - оператор протитанкових керованих ракет, і, нарешті, снайпер. 



Теги: Донбасс, стрельба, покушение, Чечня
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх