Казанський: увага, у сепаратистів нова вказівка (відео)

10.08.2017 20:30
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт

Як неодноразово інформувало видання replyua.net, російська пропаганда, особливо у питаннях, які стосуються України, скеровується з одного центру, який, ймовірно, надає вказівки – кому і що говорити. Журналіст Денис Казанський помітив, що у глашатаїв Кремля з’явилась нова «методичка», - про це він розповів на власній сторінці в соціальній мережі.

Так, нова теза російської пропаганди полягає в тому, що Україна, мовляв, перетворюється на бананову республіку. Навіть розмір населення держави у майбутньому спрогнозували – 10 мільйонів осіб. Саме ідея не нова, але цифра у 10 мільйонів раніше не озвучувалась. За останній місяць її встигли назвати народний депутат Михайло Добкін, луганський сепаратист Недовес та колишній член фракції «Батьківщина» Андрій Павловський.

Звісно, російські ЗМІ відразу ж взяли цю цифру на озброєння. Цікаво, що жоден із тих, хто озвучив цифру в 10 мільйонів, навіть для проформи не посилається ні на які дослідження чи статистику, ніхто не намагається обґрунтувати такі заяви. Чому саме 10? Чому не 25? Не 15? Не 1 мільйон 170 тисяч? Просто сказали назвати таку цифру – от всі і повторюють одну й ту ж маячню, ніби зчитуючи її в одного суфлера. Будемо слідкувати, хто ще озвучить нову «методичку», - зауважує Казанський.

Источник: http://replyua.net 



Теги: Донбасс, указ, сепаратисты, , ДНР
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх