У Держприкордонслужбі вкотре заявили, що Саакашвілі не пустять в Україну

18.08.2017 10:30
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Держприкордонслужбі вкотре заявили, що Саакашвілі не пустять в Україну

У Державній прикордонній службі України прокоментували останнє повідомлення політика Міхеїла Саакашвілі, в якому він заявив про наміри повернутися в Україну 10 вересня, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.

Помічник керівника Прикордонної служби Олег Слободян заявив, що попри заяви екс-керівника Одеської ОДА про плани повернутися в Україну, його не пустять на територію держави. Представник відомства вкотре наголосив, що прикордонники діятимуть виключно в рамках закону, а українське законодавство встановляє, що в разі, якщо кордон перетинає особа яка має недійсний документ, то цей документ вилучають, а саму людину не пускають в країну.

Нагадаємо, напередодні Міхеїл Саакашвілі заявив, що він. планує прибути в Україну 10 вересня,через пункт пропуску «Краковець» українсько-польського кордону. Політик зазначив, що він наразі перебуває в Польщі і його приїзд мають наміри підтримати українські політики та журналісти, а також його політична сила «Рух нових сил» приймає дзвінки охочих на гарячу лінію, які бажають зустріти його в Україні. 



Теги: Украина, Донбасс, запрет, Саакашвили
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх