Соцмережі обурені бурхливою проросійською діяльністю відомої української артистки (ВІДЕО)

17.05.2016 19:44
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Соцмережі обурені бурхливою проросійською діяльністю відомої української артистки (ВІДЕО)

Користувачі Twitter знайшли офіційну сторінку української піаністки Валентини Лисиці, яка веде у мікроблогзі активну проросійську пропаганду, що в черговий раз викликало бурхливу реакцію у суспільства.

Як повідомляє  сайт ednist.info, піаністка має акаунт у мережі Twitter під ніком "Недоукраінка". Вона родом з Києва, однак з початку військового конфлікту в Україні, підтримала позицію агресора.

Перша хвиля обурення щодо діяльності Лисиці в українському сегменті інтернету почалася після того, як артистка здійснила концертний тур по окупованому Донбасу. Тоді ж Лисиця виступила на кількох сепаратистських каналах та надала інтерв'ю російським пропагандистам, в якому висловила свою відверту антиукраїнську позицію.

Після цього симфонічний оркестр Торонто усунув її від роботи. Після чергових висловів піаністки у Twitter, в яких піаністка підтримала російську ідею переглянути результати Євробачення, у соцмережах почалася нова хвиля обурення. Користувачі вимагають закрити акаунт жінки у мікроблозі, оскільки з "проросійської артистки вона перетворилася у справжню пропагандистку."



Фото: novo24.ru/

Теги: Донбасс, артист, , пианист
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх