Ле Пен грубо образила Макрона

24.04.2017 15:17
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Ле Пен грубо образила Макрона

Марін Ле Пен не втрималася образити свого конкурента на президентських виборах

Кандидат в президенти Франції і переможець першого туру виборів президента, лідер ультраправої партії “Національний Фронт” назвала свого суперника Еммануеля Макрона слабаком, повідомляє Politeka з посиланням на The Guardian.

Ле Пен вважає, що ії противник центрист Макрон, який також вийшов до другого туру президентських виборів, не здатний боротися з “ісламським тероризмом”.

“Я прийшла на зустріч з французами для того, щоб привернути його увагу до низки важливих питань, серед яких ісламський тероризм. І найменше, що можна сказати що пан Макрон в цьому питанні слабкий”, – сказала вона.

За словами Ле Пен, Макрон не має проекту по захисту Франції у зв’язку з загрозою ісламізму.

Відзначимо, що Ле Пен заявляла про те, що визнає Крим частиною Росії і не приховує що гроші на її виборчу кампанію вона запозичила у російського банку, через те що французькі банки відмовилися це зробити.

Нагадаємо, за результатами обробки 100% виборчих бюлетенів, переможцем першого туру голосування на пост президента Франції став лідер партії «Вперед!» Франсуа Макрон. Він отримав 23,75% голосів, а його головний опонент від партії «Національний фронт» Марін Ле Пен – 21,53%. Кандидат від республіканців Франсуа Фійон набрав 19,96% голосів і вибув з президентської гонки.


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх