У InformNapalm повідомили, скільки Москва заплатила за руйнування у Польщі пам’ятника воїнам УПА

27.04.2017 18:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У InformNapalm повідомили, скільки Москва заплатила за руйнування у Польщі пам’ятника воїнам УПА

Напередодні у селі Грушовичі, що біля польського Перемишля, невідомі зруйнували пам’ятник воїнам УПА, який протягом довгого часу був під особливою увагу представників націоналістичних груп у Польщі, оскільки, за їх словами, його встановили нелегально.

Як передає replyua.net, про це повідомили представники відомого у світі розвідувальної групи InformNapalm. Зокрема, на даний час відомо, що його серйозне пошкодження у серпні 2014 року входило у перелік провокацій РФ у Польщі. Загальна сума, яку Кремль виділив на таку діяльність, складає приблизно 100 тисяч євро. 

Проросійський активіст Олександр Усівський, зміст листування якого став відомим, протягом перших місяців поточного року планував зустріч зі своїми польськими «партнерами» для організації нових провокацій.

«Аби ці наміри були викриті, активісти UCA і волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm попередньо надали у відкритий доступ листування Усівського з польськими націоналістами, у яких вони обговорювали акції біля пам'ятника в Грушовичах. Надані факти набули широкий інформаційний резонанс у пресі України та Польщі, що зірвало або відстрочило ряд провокацій Москви», - йдеться в повідомленні. 



Теги: Донбасс, Польша, Москва, памятник
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх