Не одним Вконтакте: Турчинов розповів про роботу спецслужб Росії у Facebook

18.05.2017 09:40
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Не одним Вконтакте: Турчинов розповів про роботу спецслужб Росії у Facebook

На тлі заборони доступу до таких російських сайтів як Вконтакте, Одноклассники, Яндекс та решти через контрольованість даних ресурсів російськими спецслужбами,секретар РНБО Олександр Турчинов розповів, як працює ФСБ Росії в інших соцмережах, інформує replyua.net з посиланням на Корреспондент.net.

Турчинов вважає, що хоча така соціальна мережа як Facebook має налагоджену прозору роботу, однак російські спецслужби розгорнули свою діяльність і на цій платформі. Вони, зокрема, створюють в цій соцмережі як і в інших фіктивні профілі, розповсюджують фейкову інформацію або повідомлення, які закликають до чергових провокацій. 

Водночас секретар РНБО відмітив, що головна різниця між забороненими віднині в Україні російськими соцмережами та Facebook полягає в тому, що адміністрація сайту реагує на повідомлення про створення численних фейкових сторінок, які поширюють насильницькі та сепаратистські ідеї в мережі Інтернет. Що ж стосується російський сайтів, то вони, за словами Турчинова, навпаки сприяють роботі спецслужб РФ. 


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх