Стало відомо, про що Путін говорив з Меркель

17.04.2018 14:48
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Стало відомо, про що Путін говорив з Меркель

Президент Росії Володимир Путін провів телефону розмову з федеральним канцлером Федеративної Республіки Німеччина Ангелою Меркель. Політики обговорили Ситуацію в Сирії та будівництво "Північного потоку 2". Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу президента Росії Володимира Путіна.
"Предметно обговорено загострення обстановки в Сирії і навколо неї. Президент Росії знову підкреслив, що дії групи західних країн, які вчинили акт агресії проти Сирійської Арабської Республіки, грубо порушили норми міжнародного права, включаючи Статут ООН, і завдали істотної шкоди процесу мирного врегулювання сирійської кризи" , - говориться в повідомленні.
Також, акцентована важливість проведення знаходиться в Сирії місією ОЗХЗ ретельного і об'єктивного розслідування.
У прес-службі також наголосили що, по обидва боки було висловлено готовність сприяти відновленню політико-дипломатичних зусиль щодо сирійського досьє, в тому числі на Женевській і Астанинською майданчиках, і продовжити двосторонні контакти на цей рахунок.
Як повідомляв УНН, в разі якщо ракетні удари по Сирії США і їх союзників продовжаться, це призведе до хаосу в міжнародних відносинах. Про це заявив президент Росії Володимир Путін під час телефонної розмови з президентом Ірану Хасаном Рухані.
Джерело: УНН


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх